11 / Травень, 2018
Учора Кабмін на своєму засідання прийняв наступні нормативні акти, які мають вплив на місцеве самоврядування у сфері соціального захисту населення:
 
1) Постанова КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 p. № 268» (порівняльна таблиця)
Постановою змінами передбачено збільшення посадових окладів працівникам органів місцевого самоврядування приблизно на 30%.
 
2) Постанова КМУ «Про внесення зміни до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 21 червня 2017 p. № 438» (порівняльна таблиця)
Постанова продовжила чинність Технічного регламенту ліфтів, затвердженого постановою Кабміну від 22.04.2009 № 465, до 31 грудня 2018 року.
 
3) Постанова КМУ «Деякі питання призначення житлової субсидії на оплату послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» (постанова)
Постановою передбачено, що житлова субсидія на оплату послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій може призначатись з 1 травня по 31 грудня 2018 року.
 
4) Постанова КМУ «Про внесення змін до Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей сиріт, осіб з їх числа» (порівняльна таблиця)
Постановою вносяться деякі зміни до постанови КМУ № 877 щодо будівництва дитячих будинків сімейного типу, малих групових будинків.
 
Зазначені нормативно-правові акти ще офіційно не опубліковані, тобто не набрали чинності. Остаточна їх редакція може дещо відрізнятись.

 

 

  

Сторінку розроблено в рамках проекту
«Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС)